Træfældning​

Vi har uddannet os i træfældning fra småt til stort løv/nåletræer samt topkapning og vigtigst af alt er vi også forsikret inden for dette område.

Har du en gammel antennemast på din grund, kan vi også fjerne denne.​

Beskæring af træer

Her er en lille forklaring om hvad der sker når vi beskærer vores træer.

Det er ikke alle der tænker over hvordan træerne har det; nogle mennesker elsker ligefrem at skære i træer i deres egen have og nogle gange tager det overhånd. Der er også træer der umiddelbart virker som om de er mere hårdføre over for svampeindgreb end andre træer.

Når man beskærer et træ så er det ikke altid at man tænker på træet, men træer er jo også levende væsener. 

Så har vi også et åben sår, men der kan vi lukke for bakterier og andet skidt med vores plaster og forbindinger, det kan træerne ikke. 

Når vi skærer en gren fra træet – og det gælder alle træer – så gør træet alt for at lukke såret, dvs. det vokser over såret.​

Det vil sige at når man skærer eller klipper en gren fra et træ, så laver man faktisk et åbent sår i træet og det kan godt sammenlignes med når vi mennesker får skåret os i fingeren eller i armen. 

Man kan faktisk hjælpe træet lidt ved at skære grenene lidt ude for stammen, altså 3 – 5 cm. fra stammen, for så kan træet måske nå at lukke af for grenens åre og derefter vokse over grenstumpen eller grenen rådner og selv falder af.​

​Et eks: Hvis et træ har døde grene, så er det fordi træet har lukket for grenens åre, f.eks. på grund af en skade eller et svampe angreb i grenen.

Det er måden den forsvarer sig på imod svampeindgreb og derefter hjælper vinden med at få resten af grenen knækket af og træet kan gro over stedet hvor grenen sad. Tidligere nævnte jeg at træet måske kunne nå at gro over, det er kun hvis træet er ungt og frisk og der ikke er så mange beskæringer, så kan den sagtens, men hvis det er et svagt træ med f.eks. mange gamle og nye beskæringer, så har den sværere ved det.​

Få et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder service i særklasse til en fair pris og sender gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

100% LOKAL

Andersen & Lütgens har 100% LOKAL mærket og er dermed en aktiv, lokal virksomhed med fokus på at servicere og levere til kunder i lokalområdet. 100% LOKAL mærket er din sikkerhed for en aktiv lokal leverandør.

6​ gode grunde til at vælge Andersen & Lütgens

1  Vi udfører kvalitetsarbejde​

2  Konkurrencedygtige priser

3  Punktlighed & engagement

4  Lytter til dine ønsker & behov

5  Holder altid hvad vi lover

6  24-timers stormsikring

Hos os er gode råd helt gratis!

Gå ind og læs vores gode råd, eller kontakt os for et gratis tilbud på anlægsarbejde.

Kontakt Andersen & Lütgens

Tlf.: 26 18 64 22  · Skuderløsevej 20, 4690 Haslev - Rutevejledning · CVR: 35130934